ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2310256784 | ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΣΩ ACS COURIER

Οι πληρωμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

1. Paypal: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας με τη χρήση του λογαριασμού σας στο Paypal.

2. Τραπεζική μεταφορά / Web banking: Πληρώστε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού μεταφέροντας το ποσό της παραγγελίας σας μέσω τράπεζας ή μέσω web banking, στον τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας:

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής (ή την απόδειξη κατάθεσης στην περίπτωση του web banking) με fax στο 2310256784 ή με email στο info@mobilegadget.gr και εμείς θα αποστείλουμε την παραγγελία σας.

*Σε περίπτωση μεταφοράς από διαφορετική τράπεζα, ο πελάτης επιβαρύνεται ΟΛΑ τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής. Σε διαφορετική περίπτωση η συναλλαγή θα θεωρείται άκυρη και τα χρήματα που κατατέθηκαν στον λογαριασμό μας θα επιστρέφονται.

3. Αντικαταβολή (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδος)

Πληρώστε μόλις λάβετε την παραγγελία στο χώρο σας, με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για τις όλες τις πόλεις και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας με την επιβάρυνση του ποσού των 2,50€.

Σας επισημαίνουμε ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις οι συναλλαγές που ξεπερνούν την αξία των 500,00€ για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.